Hälsade på bästavän

Hälsade på bästavän idag, talade ut lite och bytade ljus i min lykta som står på graven. Åhh vad jag saknar henne!

Hungrig

Hej asså jag har varit hungrig hela dagen, men som tur är så ska jag käka om 30 min. Jag har tränat och kollat film hela dagen. Chill liv, man får passa på innan skolan börjar. Aja ha det!
/Malin

Hur jag ser på ridning..

Jag red innan idag. På en extremt busig häst. Jag tog henne på linan innan så hon fick galoppera av sig. För hon hade inte gått på 2v. Gad att jag inte satt på den hästryggen just då. När det kommer till ridningen med tanke på det som hände med Tanja. Så är jag inte ett dugg rädd. Jag är som närmast henne när jag rider. Jag anser att man alltid ska ha skydd och jag har alltid väst och hjälm. Hon lärde mig det mesta och hjälpte mig med mina problem. Hon hjälpte mig att träna upp både mig och Daphne inom hoppningen. Så som jag hjälpte henne. Jag är inte rädd för att rida eller hoppa. Jag älskar hästa och ridning. Och det gjorde Tanja med. Vi red oftast när vi träffades och hade alltid kul på häst ryggen. Klart jag saknar henne, men inte på hästryggen. I stallet, när jag leder hästen och alltid annars saknar jag henne. Men på hästryggen får jag glöma. Då sitter hon bakom mig med armarna runt min midja och skrattar./Malin

Folktomt på Emporia

Hej , igår var jag och tränsde vi 11.30. Sedan stack jag hem och käka och byte om. När jag var klar så stressade jag o pappa till lund så jag skulle hinna med mitt tåg till hyllie. Ebba mötte upp mig i hyllie där vi sedan gick in på ett folktomt emporia... Haha skojade bara det var extremt mycket folk. Kö för att komma in till hollister liksom. Men iallafall sedan kom bästavän (macki) och Anton. Vi gick på emporia till 19 sedan stack jag och ebba till lund och käka. Vi var i lund till 21.11 då vår buss gick till sandby och sedan sov jag hos ebba. Idag ska jag rida, daphne har inte gått på ca 2 v så det blir en busig häst.
/Malin







God jul i efterskott

GID JUL I EFTERSKOTT!
Haha lite efter men aja, igår så var det en mysig julafton. Jag fick massa fint och är jätte nöjd! Lägger kanske upp bilder snart!
Hoppas ni hade det bra!
/Malin







Snart!!

Hej JULAFTON IMORGON! Shit vad tiden går fort! Idag har det varit en bra dag . Först träning sedan lite små fix för imorgon. Igår var ju julfesten och jag hade ingen tid att blogga sorry! Men aja nu ligger klapparna under granen. Haha dom får knappt plats! Jag säger det lite i förskott GODJUL!
/Malin



mycket

Hej, just nu har det varit lite mycket. Igår var det skolavslutning sedan in till lund med mamma och Oskar. Fixa julklappar. Hem sova en lten stund äta sedan till ridningen som gick jätte bra! Hem till mig där Marcus väntade. Duscha och sedan till ebba där Amanda i Hilda väntade. Hade en jätte bra kväll/natt. Vi väntade in jordens undergång haha. Idag så var det upp hem till träningen. Träna sedan till pappas jobb. Till coop köpa julmust. Hem, slå in julklappar. Äta slå in julklappar igen. Ner och duscha raka bena och inpackning. Detta leder oss till detta inlägg haha. Imorgon är det julfest. Så ska sova snart. Godnatt.
/Malin







Med en fin vän Anton Fjanton

Hej.
Sista lektionen för 2012 är avklarad. Imorgon väntas avslutninge sen mys på kvällen men Ebba Amanda Hilda och Macki. Men aja sista lektionen var no och jag satt med min fina vän Mattan så det var ingen lugn lektion haha.
/Malin















Julstämmning till max!

Hej,
idag är det en riktig mysdag. I skolan kollade vi film och lekte. Sedan sista lektionen var vi några som gick och baka julgodis i hk-salen. Sen när jag kom hem så stod granen inne med ljus i så då fick jag klä den. Ovanligt liten gran i år haha. Och så är Åsa här så vi håller på att baka "peppakakshus", med julmusik dunkandes i mina högtalare. Jag fotar "pepparkakshuset" när det är klart med systemkameran. Idag är en bra dag!
/Malin









varför jag?

Det är en fråga jag ställer mig själv ganska ofta. Förr älskade jag mitt liv , jag hade allt.Jag hade Tanja. Nu undrar jag vart som händer. Vart är jag påväg? Jag har förlorat min bästavän min syster.Min fina tvilling är borta, så långt borta. Vad ska jag göra? Mitt liv är i tusen bitar. Det liv som jag levde är så långt ifrån det liv jag lever. Jag vill inte ha och göra med den jag är idag. Det gör ont överallt när jag tänker på att hon är borta. Varma tårar rinner för att smärtan har svämmatöver. Tanja älsklings beb, jag önskar jag hade fått leva om vår sista dag för resten av mitt liv. För varför just jag , varför måste jag vara den som får bära denna tyngd på mina axlar.Goodbye my lover Goodbye my friend.Alltid när vi skiljdes åt så sjöng vi det.Änglen min jag saknar dig så mycket.Snälla kom hem, ge mig det jag önskar i julklapp. Änglen min kom hem..

en vecka kvar !

Hej, nu är det bara en vecka kvar till julafton!
Önskelistan är lååååång haha.
Men aja i skolan så kollade vi typ bara film och sedan efter så stack jag och tränade, känns så bra att få springa av sig allt. Speciellt när jag tränar med en av mina bästavänner. Imorgon har jag matteprov. Man bara vafan vem lägger prov i sista veckan. Det är nu man ska ha kul med klassen och lärarna. Inte sitta och plugga sönder.
Aja nu ska jag nog trycka i mig en tredje korv med bröd. MUMS! Haha alltid hungrig mär jag kommer hem från träninge, eller ja jag är alltid hungrig..
/Malin












8 dagar kvar

Hej idag ska jag iväg o träna om ca 10 min kör vi. Igår fick jag köpt lite julklappar och får fixa dom sista i vecka. Snacka om att vara ute i sista minuten. Aja nu måste jag byta om och sedan ut i detta äckel vädret.
Och så vill jag bara berätta om min underbara vän Linneah! Denna tjej stöttar mig igenom vått och torrt och jag kan inte vara nog tacksam. Älskar dig föralltid Linneah! Hennes blogg!
---------> http://liinneahpersson.blogg.se/








glad?

Hej, igår var första gången på länge som jag var glad , lycklig. Jag fick nämligen reda på att jag kom in på malmös friidrotts gymnasium!
Idag så ska jag och mina föräldrar i till malmö i fixa lita grejor. Sedan blir det kanske Daphne jag vet inte än.
/Malin







1månad

En månad sen jag fick veta det otänkbara. Det har aldrig gått såhär lång tid utan att jag har fått träffa dig.
Det är tungt utan min andra halva. Jag saknar dig så mycket.
Jag älskar dig min ängel!





























13

en månad senbjag träffa min ängel. En månad sen jag skrattade med henne. I luciatåget idag var hon med mig hela tiden. Dels i hjärtat men jag hade även hennes namn på kartongen runt ljuset. Fick avsluta det vi börja tillsammans.
Älskar dig!







lediga

hej.
Jag är ledig idag igen skolbussarna kan tydligem inte köra. Så två dagar ledigt ör inte så dumt. Igår åkte jag pulka med Ebba Ellen och Hilda. Det var jätte kul, vi ska kanske åka idag igen. Men först ska jag sola.
/ Malin









en tanke

Det är den nionde december, mitt hjärta blöder. Jag ligger här ute i min pulka stirrandes upp mot stjärn himlen. Snöflingorna dalar ner och landar mjukt i mitt ansikte. Dom smälter när dom träffar mina hettande kinder. Det är tyst mina tankar snurrar runt i huvudet. jag öppnar munnen, en rök skingras och ett ord kommer ut. "hej" varje dag snackar jag med dig utan att få något svar. Det är den nionde december snön ur kring gatlyktan som lyser upp vägen med sitt gula sken. Det fortsätter komma ut rök och ord ur min mun. Kylan och fukten från min mun bildar ett kondens moln. Det är den nionde december och idag är su ständigt på mina tankar. Liggandes i pulkan tänkandes på dig och hur orättvis världen är och hur trött jag är på alla motgångar. Den nionde december 25 dagar utan dig..

9 december

Hej, idag vet jag inte vad jag ska skriva. Jag har tränat det har snöat. inget intressant direkt så. Jag ville bara säga att mina dagar börjar falla samman mitt liv har vänts upp och ner. Hennes frånvaro känns som knytnäve slag i magen. Och jag vill bara se hennes ansikte igen.. hennes ögon. Vill höra hennes skratt, skratta med henne. Min finaste tvilling, du lämnade oss allt för fort.
Jag saknar dig..
jag lever för dig..
jag älskar dig /Malin

 
 

drar till stallet

Of to Daphne!



ett farväl

Idag var begravningen. Idag fick jag mitt farväl. Ett farväl som jag inte hade velat ta redan. Men jag är stolt över dig. Jag tar hand om din och min familj och mig själv så gott jag kan. Allt för dig änglen min. Du vet att jag har ett enormt stöd. Men det kommer alltid finnas en saknad. Och det är ju självklart men du hade inte velat att man skulle dega ner sig och ge upp. Det var inte sådan du var. Du var och är bäst. Älskar dig.

virusbajs

hej.
Min instagram har fått ett virus så jag kan inte gå in på den. Igår så var jag och kollade upp min hosta. Sen tränade jag och Amanda hängde med. Sen käka vi BK.Just nu kollar jag julkalendern.
/Malin









20 dagar kvar till julafton..

Godmorgon..
just nu kollar jag julkalendern, sedan bär det av mot skolan och SO
prov


plugg energi..

Hej.
Idag innan idrotten så åkte jag och neah pulka. Haha vi lånade en från dom små barnen och åkte in i stena helt ihopklämda. Hon tog den första smällen. Sen efter skolan åkte jag till malmö och tränade. Nu pluggar jag SO (1 förstavärldskriget.) Eftersom jag tränade så var min mamma så snäll och spelade in julkalendern till mig. Så jag ska kolla på dem sen.
/ malin







jag ser det snöar..

Hej , har varit i stallet och ridit min fina tjej. Första gången vi rider i snö tillsammans. Gick ganska bra. Skritta mest pga styltorna som bildas. Vi har inget ridhus så det är utomhus året om som gäller. Mamma fota så när det är övertankade på datorn så får ni bättre bilder.
/ Malin













1 december

Vakna efter att ha drömt en riktigt bra dröm. Och idag är det ju första December så det inebär julkalendern och gottiskalender!







fredag

kollar film med familjen just nu eller med mamma o pappa. Tränade innan idag, typ lite längd. Skönt att ha igång teknikträningen igen!





RSS 2.0