Turkiet

Tjena tredje dagen avklarad, kommer blogga noga om vad som har hänt här i Istanbul när jag kommer hem. Just nu chillar jag o min bror på rummet vi ska snart ner och bada men ha det bäääst!


HEY!

Tjenare mannen.
Hemma dag idag mag ont osv os. Känns bättre nu sovit och ätit lite, så ska nog rida ikväll iaf! Imorgon är jag ledig och då ska jag först till Lund och ta en spruta sedan har jag inget annat planerat. Ha det bääääst! 
 
HAHAHA typ världens fulaste bilder, men jag kommer fortfarande inte in i mappen så det får bli gamla bilder från farmor! Älskar min farmor väldigt mycket hon söttar alltid mig och jag brukar vara där på loven men vi ska iväg detta så får sticka dit någon annan gång! 

jo men så att.

Tjeeena; sitter och försöker plugga lite går sådär! Jag har lite problem med att hitta mappen där våra bilder ligger så därför kommer inga nya. aja ska be pappa visa mig ikväll! Imorgon är det redovisningskväll på våran skola på kvälle och det innebär att vi kommer få ledigt på fredag! så lite extra lov haha. Men om 5 dagar så drar jag till turkiet och mäktar gatorna! Kommer bli över fett. Ha det bäääst! 
 

torsdag!

Hej precis kommit hem från ridningen och nu pluggar jag so, ska snart ner och hämta lite glass ! ha det bääääst (min bror sitter och sjunger uppe på sitt rum , dax att hömta öronproppar!)

RSS 2.0