29 april

Jag saknar att vara liten, vilken ansiktsuttryck man än gjorde så var man söt haha. Men alla växer upp folk förändras vissa växer ifrån varandra och vissa kommer närmare varandra. Men man får ta vara på det bra studerna och med hjälp av det dåliga lär vi oss. Men visst känns det som allt var mycket lättare förr..

22 april

Haha det var ju ett bra datum att blogga om mina 22 flätor som jag hade när jag var sjuk. Jag flätade alla själv och det var andra gången jag gjorde så många. Det tar ganska lång tid för mig tog det ungefär 3-4 timmar men då tog jag några uppehåll. Haha det är ganska jobbigt för armarna, enligt mig är det super skönt att få undan håret på det sättet. Jag duschade med mina en gång och dom höll sig kanon bra. Men ett super snyggt sätt att få undan håret på, Malin tipsar!

20 april (shopping)

Detta är då det jag shoppa i Berlin.

20 april

Tjena nu kommer bildbomben som jag lova! Och imorgon ska jag först in till stan med Ebbus och sedan ska vi till stallet och jag ska testa på Daffne, ska bli super kul!

12 april

Hejsan,
Idag är jag hemma för igår var jag så jävla klantig och stuka foten mår typ illa så ont det gör. Så nu tycker jag synd om mig själv, bilderna från Berlin kommer snart. Ha det bäst för det har INTE jag :(


6 april

Hejhejhejhej.. Igår var vi och kolla runt, vi var inne lite i centrum och senare på dagen shoppa vi. Jag kommer inte lägga upp några bilder här ifrån utan det får bli en bildbomb när jag kommer hem. Men idag ska vi snart sticka iväg till någon marknad och senare vi typ 15 ska vi gå i svenska kyrkan haha. Nä men det är liksom för konfan så det måste göras. Jag ska även ut och träna i någon park. Så ha det bäst!

4 april

Jag ska ju till BERLIN! Haha vi ska strax hoppa in i bilen och resa i 7 timmar. Men det ska bli super kul. Jag kommer försöka skriva något från Berlin men jag får se vad jag hinner. Ha det bääääääst!


3 april

Tjooooo.
Imorgon sticker jag till B....n, brättar imorgon när jag är framme vart jag är. Så idag ska vi packa och så. Jag kommer förmodligen blogga något från där jag är men ni får ha det bäst!

RSS 2.0