ryggafan..

Hej, tråkigt inlägg utan bilder FÖRLÅT! Men till saken idag på träningen hoppade jag längd och så skulle jag köra ett fullt hopp (i längd). Så jag landade och flög typ upp direkt igen. Gropen var sten hård! så svanskotan och nedre delen av ryggen gör så äckligt ont. Så nu ligger jag i sängen och kollar jag scrubs. Ska sova snart, godnatt!
/Malin Olsson

Frågestund

Hej! 
Jag hade då tänkt ha en frågestund,där ni kan fråga vad som helst. Eftersom jag lovade det när jag inte orkade svara på vissa frågor som jag fick när jag skrev mitt inlägg om Tanja. 
Skriv er fråga/frågor i en kommentar, ett meddelande på facebook eller något liknande. Så fråga på!

2 månader

Två månader av tårar,smärta och saknad. Två månader sen du lämnade oss. Jag saknar dig så otroligt mycket och jag vill inte inse et faktum att du är borta. Att jag aldrig kommer att få känna din doft och dina kramar igen. Att sommaren 2013 inte kommer bli så som vi planerade. Inga ridturer tillsammans inte ett spontant nattbad eller bara en tur med moppen för att svalka oss. Varje steg jag tar varje ord jag säger , säge jag för dig. Jaqg älskar dig Tanja!

Första tävlingen

Hej,
Idag var första tävlingen för året. Sprinterträffen i lund där jag tävlade i 60m mot f17, för att det inte fanns f16. Gick sådär silver men dålig tid. Aja första tävlingen är gjord nu blickar vi framåt.
/Malin 
 

2012 I BILDER

London Januari
SM guld februar i!
 Berlin April
Oskar 18År
Konfa Maj
Sommarlovet 2012 6juni-någon gång i agusti.
Istanbul Oktober 
14 november förlorade jag min andra halva FUCK 2012!

2013

Hej jag har inte bloggat på ett tag och det är för jag har sagt till mig själv att ha en snyggare blogg med systemkamera bilder så ja. Vårt internet har varit nere ett tag..Nytt år nya tag. Idag var jag på emporia igen och fick hem lite nya hollister kläder. Har tittat ut en väst med som jag ska köpa!
/Malin

RSS 2.0