träningsvärk och seg..

hejsan.
Kom precis hem från träningen och mina ben känns som betong. Har träningsvärk och bena är sega som tuggummi.
Men igår chilla jag med min bästavän (Tanja) hos henne vi gotta oss dels med jätte god mat och sedan med lite godis. Nu ikväll ska jag nog plugga lite och sen kolla tv, är döööö trött så ska nog gå och lägga mig tidigt. SM bilderna kommer imorgon tror jag hehe.

En bild på mig och Tanja.

GLAD!

Jaaadååå!
Åker till USM med förhoppningar att ta mig iallafall till final. Första dagen lyckas jag kvala till "finalen" nästa dag. Då sätter jag upp målet att komma 6. Det slutar med att jag persar med 33 cm och hoppar 5.49 i sista omgången och VINNER USM I LÄNGD 2012! Glädje tårarna bara rann åhhh det går inte att beskriva känsla !
Kommer bilder från SM senare på bloggen.

Tagga!

Hej.
Inatt har jag knappt sovit, är redan nervös haha nä men jag kommer säkert bli nervösare ikväll och imorgon kommer jag inte kunna äta. Men det är ju meningen att man ska vara lite nervös när man ska tävla USM!! Eller?
Men min dag idag är mest att jag kommer nu packa det sista typ spikskor,jogging skor och lite mer smått och gott. Sen ska min pappa laga lunch till mig hehe, och jag ska checka av så jag har allt. Sedan ska vi hämta upp mamma och till sist köra och släppa av mig i malmö så jag kan åka med min klubb upp till Göteborg! Tyvärr har jag fått lite hosta men det ska inte stoppa mig. Och GRATTIS till en av mina bästavänner som fyller år imorgon! Hoppas du får en underbar dag och jag kommer springa för dig på USM! Mycket kärlek till dig Linnéah! <3
Linnéah och jag,jag hoppar längd och en suddig bild på Anton tror jag.

Godmorgon?

Godmorgon eller vad man ska säga haha.
"Imorse" vakna jag av att min mamma skicka sms efter sms med "är du vaken" eller "smsa när du är vaken"  så jag fick gå upp och svara henne. Nu sitter jag och försöker göra något av dagen ska packa och fixa senare idag för imorgon drar jag till USM! Ska bli riktigt kul faktiskt. Men får se vad jag annars kommer göra idag blir väl att chilla. Kanske försöka dra ut och göra något så fint väder ju! äntligen är våren påväg! Nä men idag blir nog ren upp-laddning idag, fast jag ska inte tävla förens på lördag hehe.

lite friidrotts bilder på mig,Linnea,Anton,Thobias och Alex.
Linnea

Första inlägget!

Åhhh kunde inte låta bli. Men älskar bloggen som min underbara vän har gjort till mig! Vad skulle jag ha gjort utan dig Maia ? Nä men detta är väl bara ett litet inlägg såhär på kvällskvisten hihih. Godnatt Allihopa.
puss och kram Malin!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0