STUDENT BILDER

Här kommer några bilder från gårdagen.

Student

Hejsan, idag har vi haft fest för Oskar. För han tog studenten. Det kommer massa bilder på det senare så ni får vänta. Men ni kan få två som farmor fotade med mobilen mitt i uppståndelsen! Hoppas ni hade en bra dag i det underbara vädret!





VI VANN

Hej, mmmhhm vi vann 4x100 m staffeten. Linnea och Adriana gav oss ett stort försprång så jag behövde bara hålla det för att kunna springa hem vinsten. Det ös regnade och jag var nervös som ett as! Men gud vad härligt det var!





Snart off till Huvudstaden

Eller ja Huddinge, ska snart till atleticum för att sedan sätt mig på en buss och åka till huddinge i några timmar. Det är nämligen staffet SM i helgen. Superduper nervös! 
Ha det.

14

Hej idag är det ett halvår sen min ängel försvann. Jag har inte fått träffa henne på 6 månader. Mitt sommarlov 2013 kommer jag inte få tillbringa med min finis. Åh vad jag saknar dig.







Hej

Hej idag ska jag på konfirmation hos min Manda. Eller ja först ska jag till kyrkan sen till "festen" eller vad man nu kallar det. Så nu ska jag gå upp och äta lite frukost sen fixa mig lite. Ha det!







RSS 2.0