27 maj

Hejsan,
min helg gick inte direkt som jag hade planerat. Vi skulle ju då tillbringa helgen i Småland på vår årliga fiskehelg,så vi åkte upp till småland på fredagen och var framme vid ca 20.22. Och då satte vi upp tältet och så, sen åt vi och hade det mysigt Maia och jag låg och snacka i tältet ett tag sen somna vi. Nästa morgon vakna jag av att mamma och pappa skulle gå ut ur tälte och då var det dax för frukost sen stack vi ut på sjön. Jag fick napp precis innan vi skulle gå in mot land och käka lunch. Det var en tung men ganska liten gädda så jag fick släppa tillbaka den. Vi åt jag var trött så jag tog en liten "tupplur" och vakna med magont. Vi stack ut på sjön igen men jag var tvungen att åka in igen för jag hade så ont i magen. Jag gick upp till stugan där Oskar och Johanna var somna på soffa vakna och då skulle jag gå på toa hann ut på trappan. Sen kräktes jag, vi trodde jag hade ätit något så det gick en timme sen stog jag och snacka med mamma helt plötsligt börja allt snurra så säger mamma att jag ska sätta mig. Jag minns inget mer men min bror berättade att jag hade satt mig först på huk och kräkts sen satt mig på rumpan och kräkts och sedan bara fallit bak. Jag trodde det var en dröm men jag hörde mamma skrika och kom tillbaka. Jag kännde att min hand låg i någon varm mina kläder var ner kräkta och vi vet inte riktigt varför jag svimma men det var nog för att jag höll inne kräket och att jag inte hade någon energi. Vi packa ihop allt och åkte hem vid 20.22 jag var på svält hela kvällen/natten och har inte kräkt på mer än 24 h och ätit idag så nu mår jag bra lite öm i magen men annars bra!
några gamla bilder bara för att..

22 maj

Hejsan! sådant underbart väder det är nu Malin like! Så nu har jag solat som en galning hehe så jag kanske kan bli lite brun. Men aja jag tänkte bara nämna mina naglar lite snabbt och mina lockar jag gjorde naglarna kvällen innan linneahs konfa och lockarna på morgonen, men jag lägger upp bilder på vilka nagellack jag använde så kan ni ju testa er fram. dom var super enkla. Och till lockarna använde jag bara värme spray under och sen spreja jag varje lock för sig så dom skulle hålla sig separerade. Jag hade även färgat ögonfransarna dagen innan och det är ett tips som jag kan ge till alla superbra nu till sommaren!

16 maj

tjena,
långhelg nu så imorgon blir det till att fiska med familjen och några vänner. sen får vi se vad som händer mer har inget planerat direkt. Men här är några bilder från konfan!
image description

12 maj!

Hejsan idag ska jag till kyrkan och konfirmeras, är riktigt spänd och sk*t rädd att något ska gå fel. Men alla i min konfa grupp är underbara så vi stöttar varandra!

 

 


10 maj grattis!

Grattis älskade bror på 18-årsdagen! Fast vi bråkar då och då (alltid) haha så älskar jag dig faktiskt! Men vi har även våra bra stunder dom kommer inte så ofta men skit samma! Men GRATTIS igen och erkänn jag sjöng finast imorse.

5 maj

Hejsan,
Ska snart iväg på konfafest hos en av mina bästavänner, senare kommer det ett inlägg om naglar och lockar. Men ha det bäst!


RSS 2.0