GLAD PÅSK

Jag ligger här hemma och kollar film med min bror. Är super förkyld så inget påskfirande här inte. Fast jag har ju mitt påskägg ofc. Har lite panik dock har inte tränat sedan i onsdags. Fick feber på torsdagen. Usch säger jag bara inte kul. Så känns som man tappar allt men det är kanske bara inbilning. Men som sagt GLAD PÅSK!









morgon mys




Pluggis

Hejsan pluggar just nu NO för vi har nationella i kemi imorgon. Kommer inte gå bra känner det på mig. Vi fick kemi vilket är mitt svaga ämne. Får bita ihop och hoppas på det bästa!
Bild på finaste sagohästen som är eeennnoooorm!







16 mars

Hejsan, idag vet jag inte riktigt vad som ska hända vi får se. Men ikväll ska vi iallafall ha gäster. Göra egen pasta och sådant. Har inte så mycket mer att säga, ha det! 

Tisdag

Hejsan tisdag idag vilket betyder "ledig" dag för mig alltså ingen friidrott. Så det blir skolarbete idag istället yey.. När det blir varmare och ljusare så kommer jag rida Daphne på tisdagarna. Men just nu kan jag inte köra dig själv så. Men det är så mysigt med kvällsturer speciellt på sommaren/försommaren när det är varmt på kvällen. Nu ska jag fortsätta med mitt förintelsearbete, ha det!
Världens finaste tjej! 
 


SM

Mitt SM slutade i tårar. Absolut inget stämde i både ansats o löpning. Hela året har det funkat, men när jag väl kommer till SM funkar inget. Så besviken ledsen och helt omedveten om vad jag gjort för fel lämnade jag i tårar. Allt känndes så sjukt bra på uppvärmningen, under årets tävlingar och på träningarna. Jag är inte så sugen på att bara gå vidare. Jag hoppade längre när jag var 10. Så vad fan hände?



Vinter

Lite bilder från vintern.

USM

Bilder från årets tävlingar, imorgon smäller det USM! 
I LOVE YOU HANNA! 
 

Converse

Det har ju varit converse väder mån,tis,ons och jag var så dum att jag inte passa på. Men så fort det slutar blåsa så ska dom fram!



Tanja

Jag saknar dig världens bästa bästavän. Du är mitt allt!
Jag älskar dig.











RSS 2.0