31 mars

Earth hour i några minuter till. Men det är faktiskt riktigt mysigt när hela huset är nedsläckt och det brinner levande ljus i varje fönster.

30 mars

Hejsan. Idag var sista dagen i skolan innan påsklovet. Vi gjorde inget speciellt lika tråkigt som vanligt hehe. Men nu ska jag iväg och träna och ikväll ska jag kanske sova hos min bästavän. Jag innan träningen. Lägg märke till den snygga löpar jackan som jag köpte i London på nike town när jag var där i januari.

27 mars

Tja.
Idag har jag varit i skolan och när jag kom hem fika jag och mamma på trappan. Super mysigt! Riktigt skönt väder så det får man ta vara på! Men ha det bäst.
Bilder på mig i början av 8:an haha.


25 mars

Just nu sitter jag och dricker "kaffe" och äter påsk godis med familjen. Innan var jag och tränade så jag kan nog räkna med träningsvärk imorgon. Men ha det bäst!

22 mars

BÄSTAVÄN! Min bästavän har en stor plats i mitt hjärta och en stor del i mitt liv. Så nu ska ni kära bloggläsare få reda på lite mer om henne. Till en början heter hon Tanja Angelika Lundqvist och är helt underbar. Vi är som pussel bitar och vi går knappt att sära på. Jag hade gått genom eld och vatten för henne. Vi är som systrar (tvillingar) haha vi är faktiskt födda på samma dag. Men jag är äldst och det är viktigt att alla vet! Hon rider precis som jag men hon har en egen häst som är ett litet busfrö. Hon förstår mig till100% och jag litar på henne till max vill jag snacka av mig om något är hon den första jag sms:ar eller ringer. Hon vet hur man får mig att skratta eller bli lugn om jag är upp jagad. Och jag kan henne nästan utantill jag vet när hon är på dåligt humör och om det beror på hunger eller något annat. Men jag älskar henne så vi hand i hand även när ödet försöker få oss att släppa!
Tanja på alla och sen är det jag på tre bilder.

19 Mars

Hejsan hinner inte riktigt blogga idag så ni får ha det bäst #peace
Bjuder på lite på mig själv med dessa bilderna.


17 Mars

Idag tänkte jag göra ett litet inlägg om Misen som heter Loppan. Hon är en grå liten katt som är mitt allt. Hon är min bästavän och en katt som man kan spendera timmar med att bara titta på henne. Misen är nog den sötaste katten jag har sett hon är då grå med svarta ränder och hon har en ljusbrun magen. Ohh älskar henne så mycket! Bästa som finns är att äta frukost med henne i knäet.
Min Ängel på alla bilderna sen sista är det hon och jag.

16 mars 2012

Som sagt var jag i Malmö i eftermiddags och ja det blev inte precis som jag hade tänkt så jag får tänka om. Men hade jätte mysigt ändå med mamma. Men nu ska jag pyssla om mig själv lite och imorgon ska jag på den stora filmfestivalen i Malmö men ha det bäst #peace
Jag och bästavän/tvillingen

Saknar Labisen

Åhh vad jag saknar Laban. Har inte ridit honom på typ 4 veckor för han har en hovböld så synd för han är världens bästa häst, och nu är jag sjuk så då får jag inte rida över huvudtaget. Och inte tränat heller jag har typ tappat 2-3 kilo bara muskler typ! Aja blir väl att jag kommer klaga på den underbara träningsvärken när man kommer igång igen. Men imorgon ska jag kanske in till Malmö och kolla på en grej berättar på bloggen imorgon om det så ha det så bra #peace
Två bilder på finaste Labisen när jag rider honom på kandar

Tog ut segern i förskott..

Hejsan! Ja... jag är sjuk "igen". Finns väl inte så mycket att säga jag som ville träna idag *suck*. Nä men mina föräldrar tar hand om mig via telefon (säger att jag ska plugga) men jag älskar dom så mycket så jag ska fortsätta mitt pluggande,sen kommer min bror snart hem och han vet hur man kan få mig att skratta så jag saknar honom lite men bara liiite #peace
Världens finaste föräldrar, och världens bästa bror!

Frisk!

Nu äntligen är jag frisk och var i skolan idag. Så bra det känns! Fast jag är tyvärr fortfarande förkyld buhu. Men nu ska jag slänga upp bena i soffan i en timme sen plugga lite, ha det så bra # peace 

22 flätor i håret..

hejsan just nu sitter jag och kolla på friidrotts VM med 22st flätor i mitt hår. Haha jag fick tråkigt i torsdags så jag bestämde mig för att duscha sen fläta hela mitt hår. Det är så mycket skönare när håret är ur vägen. Nä nu ska jag kolla vidare #peace !
Två bilder på mitt livliga hår.

Who won the world? Girls, girls!

Internationella kvinnodagen. Long live the ladies!
En väldigt stark kvinna jag känner vid namn Carina men jag kallar henne Mamma!

Vill!

Ohhh jag vill så gärna pierca min navel! Jag vet alla "risker" och det är ju min kropp. Men ändå får jag inte göra det för mamma och pappa.
JAG är bredd att ta den risken. Så jag tjatar och ber men nä, fast jag tänker inte ge upp! Så mamma och pappa kan jag inte få pierca naveln snääääälla! Tycker faktiskt jag förtjänar det med tanke på mitt SM guld.

jag innan en träning i mina gooosiga tofflor!

buhu..

Åh jag är så trött på att vara sjuk, framför allt när jag vaknar utan feber och ca kl16 får helt plötsligt 39 grader. Mamma tror jag fått influensan hoppas att hon har fel.. Fast idag fick jag sällskap av henne, så imorse vakna jag av ett sms av min bästavän. Som ville ha nummret till sjukanmälningen på vår skola hehe. Men hon åkte till skolan i alla fall. TUR! Vill inte smitta henne direkt. Men mamma och jag kolla en film sen räkna jag lite matte och vi åt. (jag fick en supergod bannanasplitt efter) mums! Men grejen är att jag saknar mina vänner jätte mycket! Så måste bli frisk nu,nu,nu,nu!
Jag,Maia och Tova.

Oälskad?

När man är sjuk så vill man nog gärna ha mycket uppmärksamhet jag tror det är för att man tycker så synd om sig själv och vill att andra med ska göra det . Och jag kände mig även väldigt oälskad när jag låg helt själv med 39 graders feber och kolla TV. Aja idag mår jag bättre och vakna utan någon feber. Och ska nog bara ta det lugnt idag så jag blir av med skiten.
bjuder på denna "fina" bilden

sjuk...

Usch..
Imorse vakna jag med feber och stor smärta i hela kroppen. Så det fick bli att stanna hemma.
Just nu svettas jag som en gris men det e bra för då svettas jag bort febern tror jag iallafall. Nä men jag tycker faktiskt lite synd om mig själv mår lite bättre nu men jag mår inte bra. Men men nu kommer iallafall några bilder från IUSM.

RSS 2.0